Hvem vi er

Nettsiden https://silverandlight.no er en helnorsk nettbutikk som eies og driftes av Han med hatten – fotograf Kai Tore Vik, Org.nr.: NO 919 354 674 MVA. Virksomhetens adresse er Røyslandsdalen 95, 4387 Bjerkreim, Norge.

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi informasjon om:

  • Produkter du har sett på: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett på
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av avgifter og frakt
  • Fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss ber vi deg om å opprette en konto med brukernavn og at du velger ett passord, der sistnevnte lagres kryptert. I tillegg ber vi deg om å oppgi navn, faktura-/leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

  • Sett opp din konto for butikken vår
  • Sende deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svar på dine henvendelser i form av epost/telefonf
  • Behandle betalinger, eventuelle tilbakebetalinger og forhindre svindel
  • Overholde våre juridiske forpliktelser som føring av regnskap og beregning og betaling av avgifter
  • For å gi deg best mulige butikktjenester
  • Til å gi forhåndsutfylt informasjon ved fremtidige ordre.

Opplysningene om deg vil bli tatt vare på så lenge det eksisterer ett formål som krever dette. Som registrert kunde betyr det at dine personopplysninger ligger lagret frem til du aktivt tar kontakt med oss for å avvikle ditt kundeforhold. Etter bokføringsloven er vi lovpålagt å ta vare på ordreinformasjon i minst 5 år. I tillegg til hvilke varer som er handlet inkluderer ordreinformasjon navn og e-postadresse, faktura-/leveringsadresse og betalingsinformasjon. Med mindre andre saklige årsaker gjør det nødvendig for oss å fjerne informasjon etter disse 5 årene, vil ordreinformasjonen forbli lagret så lenge du beholder kundeforholdet

Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Hvem som har tilgang

Medarbeidere i vår stab som har tilgang til vårt butikk-, regnskap- og logistikk-/fraktsystem vil ha tilgang til den informasjonen om deg som er relevant for at de skal kunne utføre sine oppgaver. Informasjonen vil eksempelvis benyttes til å gi deg kundestøtte, hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle tilbakebetalinger og utsending av varer.

Systemadministratorer, butikksjefer, regnskapsmedarbeidere og revisor vil ha tilgang til all informasjon som ligger lagret om deg.

Informasjonen som er lagret om deg vil ikke bli benyttet med mindre det tjener ett lovpålagt formål eller det kreves for at vi best mulig skal få levert våre tjenester til deg.

Hva vi deler med andre

Dine opplysninger vil under ingen omstendigheter bli solgt til tredjepart. Vi vil bare deler opplysninger med en tredjepart der det kreves for at vi skal opprettholde våre lovpålagte forpliktelser og der det er nødvendig for at våre underleverandører skal kunne hjelper oss med å behandle ordrer og levere våre tjenester til deg.

Vi aksepterer betalinger gjennom Stripe. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til Stripe, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon. Vennligst se Stripe Privacy Policy for flere detaljer.

Når ordren behandles vil informasjon som er nødvendig for å gjennomføre og behandle forsendelsen overføres til PostNord via vår samarbeidspartner Proteria. Se Proterias personvernerklæring og PostNords personvernerklæring for flere detaljer.

Informasjon som kreves som følge av bokføringsloven deles og lagres hos Tripletex. Se deres personvernerklæring her. Regnskapsinformasjon vil også være tilgjengelig for Skatteetaten på oppmodning.

Sist oppdatert 02.03.2023